Gratis verzending in Nederland en België!

Retourneren

Wat jammer zeg… Maar geen probleem, we gaan het regelen!

Niet tevreden?

Wat ontzettend jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Als je product voldoet aan onze retourvoorwaarden kun je deze altijd naar ons retourneren. Uiteraard betalen wij jou dan het aankoopbedrag terug. Wij willen graag van je weten waarom het pakketje retour wordt gestuurd. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Voeg het retourformulier toe aan het pakketje zodat wij deze kunnen verwerken. Het retourformulier vind je onderaan deze pagina.

Ruilen

De bestelde producten kunnen worden omgeruild voor een ander product. Wij raden je aan om je aankoop retour te sturen. Wanneer het geretourneerde product voldoet aan de voorwaarden sturen wij het vervangende product naar je op!

Retourvoorwaarden

Zorg er altijd voor dat jouw pakketje is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met een Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van jouw retour waarbij je geen Track & Trace code gebruikt is op eigen risico.

Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Wanneer wij jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen, nemen wij contact met je op via e-mail. Binnen enkele dagen na het verwerken van jouw retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening waarmee je hebt betaald. Als je na een week van het verzenden van jouw geretourneerde artikel nog geen reactie hebt gekregen, neem dan contact op met de klantenservice.

Let op: Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we jouw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.